top of page

Erityisherkkyyden fyysinen ulottuvuus

Erityisherkkyys on psykofyysinen ominaisuus, eli siinä on sekä mielen (psyyke) että kehon (fysiologinen ja fyysinen) ulottuvuus. Nämä eivät ole toisistaan erillisiä, vaan vaikuttavat toinen toisiinsa. Lisäksi oman yksilöllisen mausteensa erityisherkkyyskokemukseen tuo vuorovaikutus sosiaalisen ympäristön kanssa. Erityisherkkyydessä nämä ulottuvuudet ovat tavallista voimakkaammin yhteydessä toisiinsa.
Erityisherkkyys ei siis ole synnynnäisenä ominaisuutena vain persoonallisuuteen vaikuttava temperamenttipiirre, vaan siihen liittyy myös fysiologisia ominaispiirteitä ja vaikutuksia.

Erityisherkän elämää -verkkokurssin ilmoittautuminen on auki, tule mukaan lempeän leppoisaan porukkaan!

7 viikkoa, 7 tärkeää teemaa. Ei ryppyotsaisuutta.

Runsaasti materiaalia, joka jää käyttöösi myös kurssin jälkeen - voit siis käydä kurssin myös omaan tahtiisi. Hinta 49 EUR.

Lue lisää kurssin sisällöstä ja ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ

Palautetta edellisiltä kursseilta:

"Todella PALJON hyötyä ja iloa :). Itsensä hyväksyminen on paljon helpompaa, kun ymmärtää reagoivansa asioihin herkkyyden kautta. Ja vertaistuki :), sen voimaa ei voi unohtaa. Ihan liian usein luulee olevansa se ainut maailmassa, joka kokee asiat näin.”

"Opin hyväksymään itseäni enemmän. Ennen kaikkea ymmärrys itseä kohtaan lisääntyi. Opin paljon itsestäni ja ymmärsin paremmin tapaani toimia. Sain työkaluja arkeen. Kurssi oli erittäin hyvä. Kiitos. "

"Kurssi antoi valtavasti oivalluksia siitä, miksi olen semmoinen kuin olen ja "selityksiä" moniin vuosia ja vuosikymmeniä vaivanneisiin asioihin. Auttoi hyväksymään itseään ja vapauttamaan ajattelua muihin asioihin kuin oman viallisuuden pohtimiseen. Käynnisti hyvän prosesssin mielestäni itsessäni. Vertaistuki oli ehkä parasta. Koskaan ei ole pahitteeksi palata miettimään elämän tärkeitä kysymyksiä ja asioita."

"Lämpöiset kiitokset teille molemmille ihanasta kurssista! Pidin kovasti rennosta, avoimesta ja lämpimästä otteesta, jolla toitte erityisherkkyyden eri teemoja esille. Myös meditaatiot ja kummivierailut olivat tosi hyviä. Kaunista kevään jatkoa, toivottavasti jatkokurssi tulee jossain vaiheessa :)"

"En muista milloin, mutta jo kauan sitten olen hyväksynyt itseni näin, mutta en kuitenkaan ole tiennyt selitystä sille miksi olen kuin olen. Kurssilta tuli kaikki vastaukset. Täysin minun elämäni. Tuli myös iso itku ja sitten iso nauru. Kiitos!"

"Tuntuu kuin olisin löytänyt kaikelle selityksen ja olen tuntenut suurta helpotusta. Voin helpommin nauraa itselleni ja onnistun rauhoittumaan vaikeissakin tilanteissa. Olen kurssin myötä löytänyt itsestäni uusia vahvuuksia ja koen olevani paljon itsevarmempi. Minusta minun ei tarvitse sopia ihmisille ja nautin entistä enemmän mukavista kohtaamisista minua miellyttävien ihmisten kanssa."

Etsi asiasanoilla
Uusimmat
bottom of page