top of page

KURSSIT

people-2583061.jpg

Verkkokurssit

 

Verkkokurssit ovat hyvä ja edullinen tapa hankkia uusia tietoja ja taitoja, ja ne ovat huomattavasti edullisempia kuin suurin osa yhtä kattavista, läsnäoloa vaativista kursseista. Kurssit eivät sido sinua aikaan eikä paikkaan.

Fotojoogaa mielelle 6 + 1 vk

 

Minulle valokuvaaminen antaa motiivin lähteä ulos ja liikkeelle. Kuvilla pystyn ilmaisemaan silloinkin, kun on tuntunut, että ei ole voimia tai kykyä muodostaa sanoja, saati tolkullisia lauseita. Valokuvaamisen avulla on mahdollista irrottautua arjen stressistä ja keskittyä tallentamaan näkemäänsä. Yhdenlaista mindfulnessia ja myös laji, jossa herkkyys on ehdottomasti vahvuustekijä. Uppoudun kuvaamiseen ja kohteiden näkemisen riemuun. Kuvaaminen ei vaadi hienoa kalustoa, kännykälläkin pärjää. 

Fotojoogaa mielelle -verkkokurssilla käytämme valokuvausta itsetuntemuksen lisäämisen apuvälineenä. Tällä tunnekuvakurssilla herkkyys on hyväksi, vaikka kyseessä ei olekaan erityisherkkyyskurssi. Kurssilla harjoitellaan valokuvaamisen keinoin oman tarinan kuvittamista, epäolennaisen rajaamista, tunteiden tunnistamista, esiin tulemista ja paljon muuta.

Tutustu kurssiin täällä >

Oletko ikuinen opiskelija ja aina uudesta kiinnostuva tai intohimoinen syväsukeltaja?Verkkokurssit ovat hyvä ja edullinen tapa omaksua uusia tietoja ja taitoja, ja ne ovat huomattavasti edullisempia kuin suurin osa yhtä kattavista, läsnäoloa vaativista kursseista. Kurssimme eivät sido sinua aikaan eikä paikkaan. Yhteisöllisyyttä ja vertaistukea saat osallistumalla aktiivisesti kurssiryhmän keskusteluun.

taking-photo-4003261_1920.jpg
bottom of page