top of page

VOIMAANTUMINEN > Aistiärsykkeiltä suojautumisesta

Aistiärsykkeiltä suojautumisesta
 

Kokeile korvatulppia, kuulokkeita, vastamelukuulokkeita, aurinkolaseja. Valitse miellyttävät vaatteet ja vuodevaatteet sekä makuuhuoneeseen pimentävää kangasta olevat verhot, vaikka kertakustannus kirpaisee.  Viilentää voit löyhyttämällä viuhkaa tai kätkemällä laukkuusi kylmäkallen, jonka painat kuumassa autossa vatsaasi vasten.

 

Vinkkejä myös Pinterestissä:

 

Työpaikalla perustele rauhallisen työpisteen tarpeesi parantuvalla tuottavuudella. Sisusta työpiste siten, että saat mahdollisimman vähän häiritseviä impulsseja ja toisaalta näet voimauttavia elementtejä kuten viherkasveja, kiviä jne. Tutki valosuojien valikoimat ja käytä myös töissä korvatulppia tms., mikäli siihen on tarvetta ja mikäli se on mahdollista. Tiedustele myös etätyöskentelyn mahdollisuutta.

 

Kuulonsuojaus, Kuulopiste.fi

Yksilölliset kuulosuojaimet/korvatulpat

 

Avokonttorissa tai muutoin meluisassa ympäristössä voi kokeilla ns. äänivarjoja, eli taustaääntä, joka peittää tai "sekoittaa" epätoivottua melua. Äänivarjoilla voi vaikuttaa myös omaan mielialaan. Kuulokkeilla kuunneltuna omavalintainen musiikki auttaa säätelemään vireystilaa sen lisäksi, että se voi auttaa keskittymään.

 

Parempi mieliala, muisti ja työteho – kuuntele töissä musiikkia

Äänivarjoja: https://soundcloud.com/soundshadeapp

 

 

< SIVULLE Voimaantuminen

bottom of page