top of page

Guest Message from Tim Hilberts: It's Not About You

Uskomattomia, epätodennäköisiä, ihania tuttavuuksia syntynyt ympäri maailmaa tämän erityisherkkyyden ja sen versojen - ja tietysti verkon kautta. Tim Hilberts on taitava nuori muusikko: laulaja, soittaja, säveltäjä, sanoittaja, tuottaja. Hän kertoo videoviestissään itsestään: introverttiydestään, ujoudestaan sekä kipeän eron työstämisestä muusikon keinoin. Timin mainitseman kappaleen It´s Not About You voit kuunnella ja ladata tästä. Tuotantoa myös www.youtube.com/thetimhilberts - suositten Timin oman tuotannon lisäksi kuuntelemaan myös hänen esittämiään kauniita cover-kappaleita.

Uskon, että Tim olisi todella iloinen palautteesta, varsinkin kannustavasta sellaisesta. Jos sinäkin pidät hänen työstään, niin laita palautetta joko linkkien kautta tai tämän viestin kommentteihin. Suomenkieliset viestit voin kääntää ja toimittaa hänelle tiedoksi.

HUOM. Video ei välttämättä toistu suoraan tällä sivulla, klikkaa kuvan päälle tulevaa linkkiä "Katso tämä video YouTubessa"

Uusimmat
Etsi asiasanoilla
bottom of page