top of page

KURSSIT

people-2583061.jpg

Verkkokurssit

 

Verkkokurssit ovat hyvä ja edullinen tapa hankkia uusia tietoja ja taitoja, ja ne ovat huomattavasti edullisempia kuin suurin osa yhtä kattavista, läsnäoloa vaativista kursseista. Kurssimme eivät sido sinua aikaan eikä paikkaan.

Erityisherkän elämää, 7 vk

 

Käytännöllinen, inhimillinen, itsetuntemusta ja iloa lisäävä kurssi erityisherkälle ja herkälle. 

Erityisherkkyyden, sen paremmin kuin muidenkaan piirteiden, ei ole hyvä antaa määritellä sitä MITÄ voit tehdä, vaan ensisijaisesti ne vaikuttavat siihen MITEN juuri sinulle on paras tapa tehdä haluamiasi asioita.

Kurssi toteutettu yhteistyössä Eevi Vuoriston (ent. Minkkinen) kanssa. Kurssisisällön ydin on toteutettu podcast-tyylisinä, keskustelunomaisina äänitteinä. Lisäksi myös kirjallista materiaalia, joihin on koottu äänitteissä käsitellyt teemat valmiina muistiinpainoina. Sisältää myös mm. harjoituksia ja rentoutusäänitteitä.

Lue lisää täältä >

Erityisherkän itsetuntemus ja ihmissuhteet, 6 vk

 

Tällä kurssilla paneudumme sosiaaliseen herkkyyteen, ihmissuhteisiin, parisuhteen kiemuroihin sekä konfliktitilanteiden parempaan haltuunottoon. Sukellamme myös tunnetyöskentelyyn, omien valojen ja varjojen maailmaan sekä karistamme ennakkoluuloja henkisyyteen ja intuitioon liittyen. Jatkamme siis matkaamme kohti omia vahvuuksia ja piileviä voimavaroja.

Kurssi toteutettu yhteistyössä Eevi Vuoriston (ent. Minkkinen) kanssa. Kurssisisällön ydin on toteutettu podcast-tyylisinä, keskustelunomaisina äänitteinä. Lisäksi myös kirjallista materiaalia, joihin on koottu äänitteissä käsitellyt teemat valmiina muistiinpainoina. Sisältää myös mm. harjoituksia ja meditaatioäänitteitä.
Lue lisää täältä >

Fotojoogaa mielelle 6 + 1 vk

 

Minulle valokuvaaminen antaa motiivin lähteä ulos ja liikkeelle. Kuvilla pystyn ilmaisemaan silloinkin, kun on tuntunut, että ei ole voimia tai kykyä muodostaa sanoja, saati tolkullisia lauseita. Valokuvaamisen avulla on mahdollista irrottautua arjen stressistä ja keskittyä tallentamaan näkemäänsä. Yhdenlaista mindfulnessia ja myös laji, jossa herkkyys on ehdottomasti vahvuustekijä. Uppoudun kuvaamiseen ja kohteiden näkemisen riemuun. Kuvaaminen ei vaadi hienoa kalustoa, kännykälläkin pärjää. 

Fotojoogaa mielelle -verkkokurssilla käytämme valokuvausta itsetuntemuksen lisäämisen apuvälineenä. Tällä tunnekuvakurssilla herkkyys on hyväksi, vaikka kyseessä ei olekaan erityisherkkyyskurssi. Kurssilla harjoitellaan valokuvaamisen keinoin oman tarinan kuvittamista, epäolennaisen rajaamista, tunteiden tunnistamista, esiin tulemista ja paljon muuta.

Tutustu kurssiin täällä >

Oletko ikuinen opiskelija ja aina uudesta kiinnostuva tai intohimoinen syväsukeltaja?Verkkokurssit ovat hyvä ja edullinen tapa omaksua uusia tietoja ja taitoja, ja ne ovat huomattavasti edullisempia kuin suurin osa yhtä kattavista, läsnäoloa vaativista kursseista. Kurssimme eivät sido sinua aikaan eikä paikkaan. Yhteisöllisyyttä ja vertaistukea saat osallistumalla aktiivisesti kurssiryhmän keskusteluun.

Erityisherkkien kurssikummit
 

Erityisherkkien kummit ovat henkilöitä tai palveluntarjoajia, jotka ovat

antaneet panoksensa Erityisherkän elämään. He ovat jakaneet näkemyksiään ja osaamistaan kurssien kummihaastatteluissa tai vieraskirjoittajina Erityisherkän elämää -blogissa. Heillä on ymmärrystä ja osaamista osa-alueilla, jotka ovat merkityksellisiä erityisherkän elämässä.

Tutustu kummeihin täällä >

 

taking-photo-4003261_1920.jpg
woman-977020.jpg
bottom of page