Erityisherkkien kummit

Kummit ovat henkilöitä tai palveluntarjoajia, jotka ovat antaneet panoksensa Erityisherkän elämään. He ovat jakaneet näkemyksiään ja osaamistaan kurssisisällöissä tai vieraskirjoittajina Erityisherkän elämää -blogissa. Heillä on ymmärrystä ja osaamista osa-alueilla, jotka ovat merkityksellisiä erityisherkän elämässä.

Erityisherkän elämää -verkkokurssin kummit >

Erityisherkän itsetuntemus ja ihmissuhteet -kurssin kummit >

Blogivierailijat >

 
Erityisherkkien kurssikummit


Erityisherkän elämää -verkkokurssin kummit  esittäytyvät: kuvaa klikkaamalla pääset kummin kotisivulle. 

 

Erityisherkän itsetuntemus ja ihmissuhteet -kurssin kummit
 
Blogivierailijoita ynnä muita asiantuntijoita

 

Kati Reijonen

VTM (filosofia), PhD (muotoilu),

meditaatio-ohjaaja, kirjoittaja ja bloggaaja

Yritykseni Nollauksen taustalla on ajatus, että maailmanrauha alkaa mielenrauhasta. Kehitämme palveluita, joiden avulla ihmiset voivat sekä löytää rauhan että ylläpitää sitä keskellä arkeaan. Keskeisenä menetelmänämme on ikivanha aivoharjoitus, meditaatio. Meditoiminen ei kuitenkaan tuota toivottua tulosta ellei sitä ymmärrä eikä osaa asettaa isompaan kehykseen.  Tarvitaan myös tietoa. Nollaus kerää, tulkitsee ja välittää sitä, ja tekee sen selvällä suomenkielellä.  Kansainvälisten yhteyksiemme ansiosta meillä on hallussamme alan viimeisin tieto emmekä me pihtaa sitä.

Nollaus pitää suosittua blogia, kehittää sähköisiä palveluita, opettaa meditaatiota myös livenä ja tekee henkisesti mielekästä elämäntapaa tunnetuksi Suomessa ja suomenkielellä.  Lisäksi Kati kirjoittaa kirjoja, joiden tarkoitus on osoittaa, että oikealla asenteella ja pätevällä tiedolla ihminen selviää aivan kaikesta.

 

www.nollaus.fi

 

 

Anne Toivonen

Psykofyysinen fysioterapeutti Anestesiasairaanhoitaja kivunhoidon erikoistuminen

Psykoterapeutti-opiskelija

 

Psykofyysinen fysioterapia auttaa ahdistukseen, masennukseen, jännittämiseen, omien tunteiden tunnistamiseen, stressireaktioihin, erityisherkkyyden haasteisiin

Menetelmänä käytän terapeuttista keskustelua ja toiminnallisia harjoitteita. Näitä voivat olla mm. hengitys-, tietoisuus- ja rentoutumisharjoitukset. Käytän myös energiapsykologisia menetelmiä tunteiden ja ajatusten välisen yhteyden tunnistamiseksi (EFT-Emotional Freedom technique) -Level 2.

 

Mieliolo 

Helsinki, Seinäjoki

Skype-mahdollisuus

mielioloa@gmail.com

045 1865 373

 

 

 

 

Toni Vanhala

 

Toni kehittää ihmisystävällisiä verkko-ohjelmia Headsted Oy:ssä. Ilmainen ja kaikille avoin verkko-ohjelma Jännä juttu pohjautuu osittain hänen kokemuksiinsa jännittäjänä.
Päivätyönään hän surffaa digitalisaation aallonharjalla ATK-ohjelmoitsijana Euroopan parhaassa työpaikassa. Edellisellä urallaan hän väitteli tunnereaktioiden säätelystä tietokoneen avulla.

www.headsted.fi

 

 

 

© 2014-2020 by Erityisherkän elämää

  • Wix Facebook page
  • Pinterest App Icon