Miksi, kuka

 

Toiveenani on, että joku näille sivuille muistiin merkitsemäni tiedon murunen tai linkki lisätiedon lähteelle on sinulle hyödyksi tai ideaksi oman hyvinvointisi edistämisessä. Tavoitteenani on oppia näkemään ja näyttämään erityisherkkyys voimavarana ilman, että minusta kuitenkaan tulee tyhjää puhuva positiivisuusgeneraattori.

 

Kirjoitan huomioita oman elämäni asiantuntijana - tai oikeastaan vasta sellaiseksi opettelemassa. Tietämykseni erityisherkkyydestä sekä siihen liittyvistä elämän iloista ja kommelluksista perustuvat omaan kokemukseeni, intohimoisiin tiedonhankintaseikkailuihin sekä erityisherkkyysaiheisten kurssien vetämiseen usean vuoden ajalta. Lisäksi toimin aktiivisena jäsenenä useissa kansainvälisissä HSP-ryhmissä sekä -yhteisöissä. Virallista koulutusta minulla ei näillä sivuilla käsiteltäville aihealueille ole, omatoimisesti hankittua tietoa sen sijaan roppakaupalla. 

 

Olen ollut mukana Suomen erityisherkät ry:ssä sen perustamisen valmisteluista asti. Toimin nykyisin yhdistyksessä ylläpitäjänä useissa fb-ryhmissä ja olen ollut jäsenenä yhdistyksen HSP-asiantuntijapaneelissa sekä viestintätiimissä. Suomen Erityisherkät ry myönsi vuosikokouksessaan 2016 minulle elinikäisen kunniajäsenyyden "kiitoksena HSP - Suomen erityisherkät -yhdistyksen ja HSP-tietouden eteen tekemästäsi työstä".

Minulla oli myös ilo olla kommentoimassa Janna Satrin Sisäinen lepatus -kirjan käsikirjoitusta viime metreillä ennen sen päätymistä taittajan koneelle ja painokoneen kitaan. 

 

Oma matkani erityisherkkyyden opiskelemisessa sisältää edelleen päivittäin uusia oivalluksia ja arvokkaita kohtaamisia. Olen ikuinen opiskelija silloin, kun saan tehdä sen omalla introvertillä tavallani, omassa tahdissani (edelleen liian kova) kompuroiden ja perfektionismista pois opetellen (huonolla menestyksellä vielä). Tieto, sekä omat ja ystävien kokemukset lisääntyvät pikkuhiljaa, ja sen mukaan päivittyy ja värittyy näiden sivujen sisältö.

 

Voit seurata Erityisherkän elämää myös

 

Vieraskynäkirjoitukseni Hidasta elämää -blogissa:

Harrastan valokuvausta, ja siihen liittyviä tuotoksia ja kursseja löytyy

 

Oman kasvun ja voimaantumisen paikkani on ollut vuodesta 2014 lähtien The Haven, Andy Mortin isännöimä virtuaalinen kylä erityisherkille, introverteille ja luoville henkilöille, jotka haluavat löytää rauhaa, iloa ja luovaa rohkeutta, nähdä omat vahvuutensa ja menestyä omista lähtökohdistaan usein hyvinkin hyperaktiivisessa maailmassa. 

 

Kiitos kun tulit, kiitos kun luit.

Tuula

 

Ota yhteyttä, anna palautetta

HUOM.

Tämän sivuston tiedot ja resurssit on tarkoitettu vain informatiivisiin tarkoituksiin. Jos sinulla on vakavia psykologisia, fyysisiä tai muita haasteita tai kysymyksiä, ota yhteyttä terveydenhuollon ammattilaisiin.

 

 

< Etusivulle

© 2014-2020 by Erityisherkän elämää

  • Wix Facebook page
  • Pinterest App Icon